Bangkok

DATUM: 2012-07-23 TID: 17:54:34
 
Galet mycket grejer överallt typ. Haha! Jag ska redigera en till bild senare.

På onsdag sticker vi till Marieberg, det är typ sommarrea nu och då får man passa på! Ska köpa hårfärg också, jag vet inte om jag har skrivit det i bloggen men jag har ju gjort mitt hår lite ljusare nu. Det var någon gång under våren jag gjorde det. Det var lite konstig att bli så ljushårig efter att ha färgat håret mörkt/brunt i flera år! Men jag känner faktiskt att brunt hår är mer jag... så jag kommer köpa en ljusbrun hårfärg. Hade egentligen velat haft koppar färg, men det håller inte så länge! Sen ska jag och min syster åka till Stockholm nån dag också, ska bli kul! :)

Me and the Monkey

DATUM: 2012-07-11 TID: 15:54:24
Jag och en gullig apa som fanns på stranden tsm med sin ägare! Han hade en såndär kamera som gör att bilden kommer ut direkt.

Jag beskärde bort bilden på mig - för jag vill hellst inte lägga ut bilder på mig själv offentligt här i min blogg! Jag har ju faktiskt ingen anning vem som följer mig, så det känns lite creepy att bara lägga ut bilder sådär. Jag vet att det kan finnas bilder på mig här i min blogg men de är typ, skit gamla! Jag har haft min blogg i 4 år nu sen första juni 2008!

Men då vet ni iaf att den som fotograferade mig och apan inte bara tog kort på apan, utan jag har tagit bort en del utav mig själv med hjälp av photoshop!

Sevärdheter i Thailand del 2

DATUM: 2012-07-09 TID: 11:24:42
I Koh Samui.
Big Buddha i Bangkok.
Munkarnas skålar där man kan lägga i mynt eller pengar.
En glad elefant!

RSS 2.0