Skiter fullständigt i datorn när det är soligt...

DATUM: 2011-04-24 TID: 17:27:03
...

Har inte bloggat så mycket under lovet. Men wth, det har varit och ÄR soligt ute ju! Och så har jag haft lite annat för mig! Har besökt farmor med min syster, besökt Örebro (ett bonus poäng för att ha varit inne i New Yorker affären!), träffat folk med min familj och fått gäster hit. Hade ju tänkt att fota vitsippor, men det har inte... blivit av! Jag kanske ska ta en tur sen mot skogen och fota lite... för solen har ju inte försvunnit än. Jag har solat ute idag och har fått färg! Men jag solade bara ansiktet och armarna, Till och börja med... Det blåste LITE idag, så det blev liiiite kallt vissa gånger när man satt på solstolen!

Men annars så har jag haft en bra lov, bara en dagkvar och sen på tisdag, blire skola igen. UuuuUuuUsssSSsSccCCChhHHH

Och vet ni vad jag såg vad det skulle bli för väder på tisdag i yr.no? Molnigt, och måndag och resten utav dagarna är det sol, typ. Och på tisdag så är det skola, good work, god.

Glad påsk!

DATUM: 2011-04-23 TID: 13:19:28


Det har inte varit så mycket uppdateringar här... Men det är ju påsklov så...! Snart kommer det gäster hit och ska äta påskmat, Goooott! 

Har provat en ny frisyr också idag, resultatet ser ni på bilden! Jag tycker det blev bra, det fattas bara rödbrun hårfärg! Kommer färga håret imorgon, hoppas det blir bra! :)

GLAAAAAD PÅÅÅÅÅSK! :D

Snödroppe

DATUM: 2011-04-17 TID: 14:01:22


Idag är det söndag redan och imorgon är det måndag. Kommer vara hemma för det mesta. Idag är solen uppe i det blåa, härligt! Ska försöka gå ut och fota lite! Man får väl passa på nu när det är fint ute, jag vet ju inte hur resten utav veckan kommer bli. Måste skriva en recension om en bok/film som vi har i läxa i svenska... Suck, och då måste jag ha datorn! ;(

Annars ska jag vila för det mesta och ta det lugnt. Ska eventuellt träffa Lisa någon gång i veckan och då ska hon ta med hundarna som hon vaktar åt hennes kusin som är i Spanien! Ska fotografera hundarna också! :) Hoppas de är duktiga...! Ska kanske in till Örebro med syster också. Vi får se!

Börjar bli hungrig nu, hoppas vi ska äta snart...

RSS 2.0