Poff.

DATUM: 2013-11-30 TID: 23:14:25
Snart är helgen redan över, så snabbt det går! 

Här hemma har jag bara tagit det lugnt, besökt gammelmormor, köpt fodrade skor och tittat på serier via datorn. Och så har jag pillat på mammas Ipad som de har på hennes jobb! Helt okej, nu vet jag faktiskt inte om jag ska köpa en ny mobil eller en surfplatta efter jul, haha.
 
Imorgon ska jag rita lite, hoppas jag har lust då, har inte haft någon inspiration eller viljan att göra det. Lite tråkigt, men så är det ibland. Däremot har jag försökt komma på häftiga tatueringsmotiv! Kollar runt i google som vanligt och testar mig fram i photoshop. Han som tatuerade mig kommer till Dgf i februari, får se om jag ska tatuera mig då eller om jag väntar. 
 
random bild från iår eller förra året. 

Ilandsproblem.

DATUM: 2013-11-19 TID: 21:49:52
Min haka är lkfjlewimr +3wå0+2q0,´q¨+ ´.+W´¨. WELL, I was born like this. Not my fault at all.

Det har gått bra än så länge, dock har jag väldigt mycket läxor nu. Usch. Ska göra klart allt innan helgen, vill inte tänka på skolan under helgen!  
Just nu tittar... eller nä, jag lyssnar via aftonbladets sport live, ganska intressant även om man inte får se matchen direkt. Men man ser på de som sitter där om någonting är på gång! Haha! 
 
Btw, har köpt en kjol och den sitter bra! Men jag får inte det att få snyggt ut vad det än är för en tröja. Och jag vill inte ha stickade tröjor utanför kjolen (hög svart kjol) för det har alla typ nu, lite hipster varning om jag ska vara ärlig. Snyggt i och för sig, men jag gillar det inte och jag trivs verkligen inte i det. 

Försöker hitta en tröja som kan tänkas passa till kjolen, har redan köpt två tröjor men... nja. Det var inget onödigt köp egentligen för tröjorna var fina och jag behövde långärmade tröjor. Jakten på tröjan till kjolen fortsätter!

Ha det gött.

Världens sämsta vecka och ångest.

DATUM: 2013-11-15 TID: 13:49:31
Så jäkla skönt och vara hemma i Karlskoga.
 
Igår var jag väldigt trött, hade sovit dåligt och jag vet inte varför. Somnade nästa på Svenska lektionen igår helt och hållet och på tsp gjorde jag bort mig totalt! Fick inte igång videon och fick stå där och krångla med läraren. Det slutade dock med att läraren fick ta sin dator och visa för jag skickade videon till honom. Men när vi skulle titta på videon så hittade jag programmen där man visar filmen... FACEPALM. Och under videons gång så var det någon som fnissade. Go and burn liksom.
 
Och i onsdags i bild lektionen fortsatte vi med tavlorna. Och jag skulle fixa kinden, det gick åt helvete. Trodde nästan att jag skulle gråta och kasta tavlan, men det såg okej ut tillslut men färgen blev ju helt fel! Tavlan ska vara klar innan jul och hud färgen ser så platt ut. Jag ska banne mig måla om ansiktet och nästa fredag tänker jag gå till skolan (är egentligen ledig på fredagar) och måla det som är kvar. 
 
Igår flög mormor och morfar till Thailand. Önskade att jag också hade följt med...! Så himla grått och trist ute nu. Men den dåliga veckan kommer avslutas bättre! Ska äta världens bästa och godaste Paella på lördag hos farmor, hon fyller år då. Och så ska vi till kusinerna på söndag och en av de fyller också år då! Kalas helg! :) 
 
Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske titta på fotboll och Idol! Ha en trevlig helg!

RSS 2.0