En vecka till... Let´s go!

DATUM: 2010-11-28 TID: 20:12:46

Bara en vecka till nu... så är det över! angående om prao...
Börjar sakna skolan nu faktiskt, det var ett tagsen man träffa klasskompisarna. Jag var ju sjuk de 3 sista dagarna inför prao veckorna! så det är ju inte så konstigt... men en del har jag träffat i skolan när jag har haft rast ifrån "jobbet"! Det var kul att få träffa de och höra hur det gått för en del. En del har bytt prao plats och så. Så kan det ju bli ibland om man inte trivs på sin praoplats. Har ju även varit borta ifrån familjen också... att bo ifrån måndag till fredag känns... länge! Och nu har mamma och pappa inte varit hemma igår och de kom hem nu idag.

Men som sagt... det är bara 5 dagar kvar nu! Sen är det bara ungefär 8 dagar kvar till jullovet!!!

Lisa har åkt hem (halv 4 tiden stack hon), vi hade roligt som vanligt! Men det är inte över för det, vi bor ju i samma elevhem och bor till och med i samma rum, det kan ju inte bli bättre än så! ;) Vi ska handla julklappar på torsdag jag och Lisa! Roligt, hoppas vi hittar något och har roligt :)

När jag kommer hem på fredag så ska ni få se vad jag har beställt som har nyss kommit... Det är ett unika par "någonting"! Nyfikna? Kolla in här i bloggen på fredag, vid kvällen någon gång! Eller under helgen! :)


Jobba jobba jooobbaaaaa...

DATUM: 2010-11-26 TID: 16:25:07

Nu har jag praoat i en vecka... och så ska man göra det i en vecka till... gosh.

Det är väl ganska okej där jag praoar, men ska säga det att jobba inom matbutik kommer jag defentivt inte att göra i framtiden!

2 veckor att praoa känns lite för mycket... I Karlskoga där jag bor praoar de bara i en vecka och de funderar till och med att ta bort praosystemet! en vecka tycker jag att det räcker, ska banne i mig säga det framför näsan på alla som är med på redovisningen om mitt prao!!!

Har funderat lite på var jag ska praoa nästa gång, funderar på att praoa i en frisör salong! Hos en fotograf skulle också vara kul...! Men det är ju långt kvar!

 

Imorgon kommer Lisa Pisa hit, min kära bästis! En sak är säker när man är med henne, vi har alltid roligt! Det finns ingen tillfälle där vi INTE skrattar, vi skrattar tillsammans tills vi gråter! HAHA!

 

Bäääääääääääääärit...!!! Bara Lisa fattar! Hejdå!


Ica Elvira i 2 veckor

DATUM: 2010-11-21 TID: 21:56:05

Imorgon sticker jag till Örebro och bor redan imorgon till fredag. Rubriken säger ju för det mesta varför... haha!
Jag kommer börja 10 på måndagar och 9 från tis - fre. Men det är inte bara det! På torsdag sticker vi på elevhemmet till bowlingen och träffar de andra eleverna + personalen från andra elevhem, kul! Men ännu roligare blir det på lördag, för då kommer LISA! :D Kul vi kommer ha! Hoppas jag... haha!

På fredag och söndag så mååååste jag göra klar med 2 saker... allt går ju så fort nu! herregud. Snart är det jul till och med. HJÄLP!


Aja, vi ses! Kanske skriver någon gång på elevhemmet eller när jag kommer hem!


RSS 2.0