30 grader...

DATUM: 2009-05-30 TID: 14:11:40


Ja, det är 30 grader hemma hos mig i solen...
Jag har solat, duttat boll och ätit glass... mums.
Fast det går trögt och sola just nu, pappa och mamma tvättar taket på altanen så det skvätter vaten här och där. Men de är klara nu tror jag så jag ska gå ut igen... och sola. I år har jag verkligen lust med och bli bruN!


Jag vill och vill...!

DATUM: 2009-05-29 TID: 21:41:17

Headern gör mig tokig... Har tröttnat på den! Men som sagt så ska jag ju få en Ny Photoshop så det får väntas tills jag får det. Det är bara... oj!
8 dagar kvar nu! Om jag räkna rätt bara med skoldagarna nu... ;D
Brukar få lite överraskning typ paket på skolavslutning, så det blir kanske pengar då... då ska jag slå till med en Photoshop Element 7.0!
Då ska allt funka och inga problem ska behöva hända som det gjorde för några dagar sen...
Vill få allt fixat nu! VILL OCH VILL!

Men jag kan ju avslöja att jag ska göra en ny profilbild... äntligen.
Imorgon ska det bli varm så jag ska ha foto session för mig själv x)
Gillar och fota mig själv, men problemmet är bara att jag är så dålig på bild... kanske blir bättre om man fotar på sig själv mer?

In my world...

DATUM: 2009-05-29 TID: 19:04:34Då vi var i Murstensdalen. Naturreservat är det också.

Det har varit tyst här... *ekar vidare i texten*
Det har varit en bra vecka i alla fall! Idag var det en i klassen som var rolig! Han hade pasta och ketchup på talriken, men han skulle lägga den på bordet men han stod i andra sidan så han fick ju böja sig fram till det andra sidans bord. Men då skulle han lägga tallriken *skrattar* men snabbt drar tillbaka talriken - så all pasta och kethup hamnar på bordet, stolen och på golvet! Han märkte inte det först men sen när han titta tillbaka såg han det. Så han hämtade papper och toh bort pastan, sen satte han sig i en annan plats... tror han gjorde det bara för det hamna ketchup på stolen... XD

Nej fy va vi flesta skratta!

RSS 2.0