Har inte tid, typ.

DATUM: 2011-01-30 TID: 11:29:55
Heeeej.
Usch, har inte haft tid att blogga. Och har inte heller haft tid att göra det jag vill! En teckning måste var klar snart, har inte rört den på hela helgen och har inte tid att rita idag heller!
Har läxor och jag har varit i Örebro igår! Köpte ett par Haremsbyxor i svart och vitt, som kommer användas flitigt på våren, om det nu blir vår... Känns som att det kommer aldrig bli vår! Haha! Men snön har ju smällt bort en hel del nu, så det lär ju bli vår någon gång!

Och ingen bild. Skit också. Har ju varit sjuk i måndags och tisdags. Och så var vi på marknaden i örebro i torsdags.

Och jag sticker redan till Elevhemmet imorgon...! På elevens val så har jag tjejgrupp, och vi gör lite olika saker och den här gången så ska vi gå på ZUMBA! Men inte på torsdag, utan det blev imorgon... great. Aja, taggad är jag i alla fall! Har hört att det ska vara kul! Och eftersom vi har "elevens val imorgon" så får vi sluta tidigare på torsdag! Tjugo i tvååå! ;) Och lektionen brukar börja tio i två och så har vi det i... 80 minuter tror jag? Woohooo!

Ska även in till Marieberg den här veckan, hoppas att någon på elevhemmet vill följa med! Ska köpa foundation, vi orkar inte beställa där på Tikei längre, det har varit krångligt osv. Gissa vilken märke det är? MAKE UP STORE! Lyxigt värre!!! Hoppas foundationen är bra... Skulle gärna vilja köpa ögonskugga från MUS, men om ni kollar priset så förstår ni varför jag inte ska köpa en ögonskugga... haha!

Jag kanske kan uppdatera någon gång, vi får se. Nu måste jag göra läxorna! Ha det braaa!

En atombomb föll på mitt skrivbord.

DATUM: 2011-01-25 TID: 18:02:13
Lite... stökigt just nu på mitt skrivbord. Som vanligt.

Men så kan det gå, om man är kreativ! Har målat tavlan och ritat. Snart har jag skissat klart, och då är det svart tusch penna som gäller, för kanterna. Jag tror det kallas... kontur, är inte säker. Haha!

Har blivit frisk nu, men jag hostar till lite då och då, men det kan ju hålla i flera dagar. Men annars har jag inte så ont i halsen längre och är inte heller så snooooorig, som jag var i helgen! Usch.

Omg, min syster tror att atombomb är en fisbomb. Trodde hon skulle säga åt mig att INTE skriva detta, men hon fnissade bara och gick härifrån! Eh... okej?

Ska väl packa efter maten inför Örebro, det blir väl inte så mycket packning. Men jag måste komma ihåg att ta med pengar (det brukar jag alltid ta med men lite mer än vanligt) för på torsdag ska vi på elevhemmet ut, till hindersmässan i Örebro! Vi får se om Lisa hinner med att ta kort på mig denna veckan till header... Annars får jag göra det på lördag om jag har tid!

Ja, det var derä... Vi hörs på fredag! :)


nananana, jag är sjuk än.

DATUM: 2011-01-24 TID: 17:43:56


Så träligt att vara sjuk! Att vara hemma från skolan är inte kul enligt mig, då är ju risken att man ligger efter... Tur att jag har SO böckerna här. Men det är ju bara det, och på engelskan kommunicerar vi just nu och läser en bok. Som vi skulle skriva om den här veckan men det är på torsdag och fredag, hoppas jag är tillbaka då!
Jag stannar hemma imorgon också, jag låter som en kråka och känslan i halsen är obehaglig och näsan har blivit bättre!

Idag har jag vilat, datat och ritat en beställning som jag vill vara klar med. Har kommit på massa idér av någon anledning... KuL! :D

Funderar till och med om jag ska börja sälja några av konstverken som jag har gjort, jag kan ju inte ha kvar alla hela tiden! Vi får se hur det blir med det, får väl prata lite med mina föräldrar om det! Men det vore kul!


RSS 2.0