Svensk text till teckenspråk och schemat för P2

DATUM: 2014-01-12 TID: 16:29:19
Jag gör en läxa nu, jag har fått en text i teckenspråkslektionen som ska tecknas. Och jag fick en av de svåraste texterna, det sa läraren själv öppet till alla. Och det är sant! Har fastnat på en mening just nu, vet inte riktigt hur jag ska översätta det! Det är någonting jag får klura på, dagen är inte slut än! 
 
Jag har fått en ny schema inför Period 2 och den ser ut såhär:
 
 
Jag har klassråd nu på fredagar, som varar 30 minuter, kanske till och med ibland 15 minuter! Super kul! 
 
NEJ. Och nej, jag är inte ute efter att ha mina fredagar lediga igen. Det är någonting jag vill vara extra tydlig med. I förra perioden blev schemat så som det blev och olyckligtvis blev mina fredagar tomma. Jovisst, det är skönt, men det var inget jag var stolt över och jag tycker skolan inte är till för att vara ledig, speciellt inte under gymnasiet. Och det känns väldigt orättvist att bara jag (tror jag, har inte koll på allas schema) bland alla i RGH/RGD/RGS i Risbergska som har ledig på fredagar. Det blir bara tråkigt också när alla andra är i skolan.
 
Jag skulle HELST av allt vilja ha fler lektioner på fredagar så det blir en jämnare schema. Jag har nämt det 82364864927419 gånger men jag säger det igen, det är jobbigt att gå från klockan 08.15 till 16.00-17.00 mellan måndagar och torsdagar. Man blir helt slut på torsdagar.
 
Men det påverkar inte mina arbeten i skolan, det har gått bra och har fått bra resultat på flera prov, som tur är! Har jag läxor eller prov, då pluggar jag. Alltså, jag åker hem och äter, sen pluggar jag till klockan 9 på kvällen, det har hänt ibland att jag är tvungen att sitta fram till 10 på kvällen! Man får bita ihop helt enkelt. 
Men jag tycker ändå att de har lagt upp lektionerna väldigt dåligt. Det vore bättre om man hade alla gemensamma lektioner först och inte på slutet, då hade jag inte behövt långa håltimmen på tisdagar och torsdagar!
 
Whatever, det är bara ungefär... 22 veckor kvar nu, sen är det sommarlov! Det här fixar jag lätt som en plätt! Nästa år på studenten kommer jag vara lyckligast av alla tror jag, tanken på allt skit som jag har stått ut med, haha! Nejdå, vi alla är lika värda och har kämpat mer eller mindre tycker jag! :) 

Dancing With Myself

DATUM: 2014-01-10 TID: 18:49:00
 
Känns som att alla ska gå ut ikväll... trevligt, själv får jag väl supa mig sönder med choklad! Gött det!
 
Ska måla lite akvarell och kommer troligtvis spela spel och kanske kolla ett avsnitt av NCIS - Om jag inte fortfarande läser Lady Dahmners blogg! Shiet va bra hon är! Alla borde läsa hennes blogg!
 
Btw, igår målade jag akvarell och tränade att hitta den rätta tekniken, började typ vid nio tiden och så sen var klockan lite innan 12 plötsligt!!! Hahaha, tur att jag är ledig på fredagar, annars hade... jag troligtvis blivit den första zombien någonsin. 
 
HA en trevlig kväll/natt!
 

Vad ska jag ha för hårfärg?

DATUM: 2014-01-08 TID: 16:43:25
Tror jag blir tokig! Igår skulle jag egentligen färga hela håret mellanbrun, ville alltså färga håret mörkare. Men sen blev jag så osäker så det blev bara färg på utväxten. 
 
Kan inte bestäma mig om jag ska ljusa upp håret lite och ha en koppar hårfärg ELLER om jag ska ha håret mörkt! Vad tycker ni?! 
 
 
Tagen i höstas, hade blekt lite slinger då för jag ville få håret att bli ljusare så jag kunde ha kopparfärg. Men sen i november färgade jag över det med en mörkare färg.
 
 
Tagen under sommaren, ser lite tjock ut... HAHA! Nej men då hade jag färgat håret Svartbrun i början av sommaren och hade det ända fram till slutet av sommaren tror jag! Var ganska nöjd, men fick för mig att bli ljusare och det blev typ som bilden ovan tillslut! 
 
Innan ni skriver (om ni nu gör det) vad ni tycker, så tänker jag inte bli blond! Att bleka hela mitt hår gör jag aldrig igen! 
 

RSS 2.0