Nu har grejerna kommit!

DATUM: 2010-03-31 TID: 12:58:09


 

 

Där ni!
Den första bilden är armband och den andra är Inte kängorna, utan Bootstrap! Ser nit och kedja grejen? Där har jag satte dit på skon, det funkar även på klack skor, det har jag sett och det är snyggt! Alla är ifrån Bluefox, finns även i butik i Stockholm. 

 

Men nu är det så här att... Vi trodde att de menade på Bluefox att det bara var stycken. Vi beställde 1 par, MEN! När vi fick de så blev det 2 Par... så vi har 4 st bootsrap. Och det är bara jag som har den typen utav stilen här i familjen. Så om ni gärna vill ha så kan ni väl säga till!

Jag är skit nöjd med armbanden och bootstrapsarna (eller vad det ska kallas) i alla fall!


Alone home.

DATUM: 2010-03-29 TID: 14:35:46


Idag under dagen var jag själv hemma.

Lite skönt faktiskt, fick vakna själv, äta frokust själv! Brukar annars vakna tidigare för att äta med de andra i familjen och sen efter det brukar jag gå till sängen igen ;) Haha!

Har målat akvarell nu, Vi får se om den kommer upp i bloggen, brukar inte visa upp alla teckningar här i bloggen. Det kanske ska vara en ändring på det? Jag har en idée men vet inte om jag ska måla på akvarell eller tusch. Måste köpa nya papper för jag har bara dåliga nu som smetar ut sig... Det GILLAS inte. Bokia har bra block som inte smetar ut sig, får väl ta och köpa pappersblock när vi är i Örebro.

 

Bye bye :)


S som i söndag

DATUM: 2010-03-28 TID: 20:19:45
Det här fotades igår när det var Earth hour :)

Gillar verkligen effekten...! Annars har det varit som vanligt, tråkig på en söndag. Vi ska äta pizza nu när som hellst, jag hoppas pappa kommer hem med det snart. Han skulle på möte först.

 

Vill verkligen ut och fotografera, men det är ju verkligen tråkig väder... Vart tog solen vägen? Har fått nöja med att färgläggat en teckning och skissat. Inspirationen för konst är låg nu, det är foto som gäller nu... Haha! Ni vet hur jag är ;)

 

Sen är det så att jag har lov nu också, jätteskönt! Ska färga håret ljusare (färga hela håret + slinger, allt i ett paket) och ska till Örebro någon dag också. Imorgon ska vi hämta grejerna från Bluefox också! Tagg tagg tagg! Sen var det inget mer... ska väl ta det lugnt också. Läsa igenom NO boken om svampar och lavar... Kul.


RSS 2.0