Ont i huvudet förut.

DATUM: 2009-03-31 TID: 17:58:38

Råkade visst somna efter maten....
men det var ändå skönt, hade ont i huvudet och var helt slut.. och jag är det forfarande, ska kolla lite i andra bloggar sen ska jag göra nåt annat.

Training!

DATUM: 2009-03-30 TID: 20:19:14

Hej och hå!
Har inte suttit vid datan idag försen nu! Har kollat på tv samtidigt som jag har gjort olika tränings ställningar, gjort läxan och sen har jag dansat på dansmattan :D
Ska nog forsätta så här, det känns bra faktiskt... ska bara sitta vid datan i en timme från måndag till fredagar... sen på helgen får jag sitta längre har jag bestämt! Det innebär att designen och header inte kommer upp.
Lika bra att inte fixa headern, för jag lyckades misslycka med mitt hår imorse.... ska prova igen på morgonen och ta nån produkt som håller vågiga håret, sen ska jag låta det självorka... tycker inte om hårblåsaren... den bara förstör håret tycker jag!

Nu ska jag runt till andra bloggar, sen bdb!

Orkar man?

DATUM: 2009-03-29 TID: 21:12:06

Jahap, så är det skola igen imorgon... det sista veckan då!
Orkar man en vecka till? Det är väl klart... får tänka positivt så man glömmer bort tiden!
Ner ser att jag har gjort lite grejer här och där! Börjar inse nu att man får ha den färgen som det blir på texten... har ingen annan val, ska försöka göra klart imorgon, sen får vi se om jag hinner fota mig själv så man kan ha i headern...!

Ja, vad är det mer jag kan säga? Att jag behöver gå på toaletten kanske...?

Nej nu ska jag surfa för det sista och sen ska jag gå och lägga mig :D

RSS 2.0