ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!

DATUM: 2010-07-29 TID: 13:09:02


GAAAAAAAAAASH!

PIP, första dagen igår var helt... underbar!!! Utan tvekan om att jag går dit igen nästa år! Och än är det inte slut än...! 3 dagar till och sen är det slut.
 

Igår såg man The Ark för tredje gången och Europe för första gången! Vi stod nära scenen också, vi såg de heeeela tiden! ;) Och det är ju så himla bra att vi kan teckenspråk, man får ju nästan skrika om man ska prata med någon! Men det behöver inte vi! Det var fint väder igår och det började regna lite, men inte så jätte mycket.

Vi tittade även på Skinny Puppy och Kapten röd. Skinny Puppys musik var väl ganska... häftig men när sångaren gick in i plastburen och efter en liten stund när det kom blod (fake så klart...!) så blev det inte så trevligt. Så vi gick ner och kolla på Kapten Röd. Det var trevligare där, men skulle bara spela några minuter till.

Vilka artister ska man se ikväll?
D.A.D, The Sounds, Timo Räisänen och Teddybears! Teddybears ska tydligen vara väldigt bra på live, så man får ju kolla på det och sheeijka loss! Hey boy, nån som känner igen låten?! :D Nu i förmiddags regnade det jätte mycket, nu regnar det inte längre, hoppas det håller sig... På lördag ska det vara SOLSKEN! Då ska jag ha mina leggings för fasiken som jag inte har andvänt än...

Och jag ångrar verkligen att jag inte tog med rocky I igår... :( Men idag följer kameran med!!! Lite avis på de som har sina systemkameror med sig........

PIP PIP!


Casting Creme Gloss - NEJ TACK!

DATUM: 2010-07-27 TID: 17:38:38


USCH.

Nu, är det i och för sig inget fel på att vara brunhårig. Men när man vill vara röd hårig så ska man få vara det, speciellt när man har köpt en, eller 2, så ska man få den färgen!

MEN, istället så får man brun resultat när resultatet säger att det ska bli mer åt röda hållet!?

Jag läste nu i StyleSearch om denna produkten, och många har klagat om samma sak. En tjej, hade till och med färgat i denna nyans som jag tog och vad fick hon för färg efter toningen?

SVART.


Hur sjukt låter inte det?!?! Jag rekommenderar det här verkligen inte... Vilken färg det nu är, så köpt det inte. Det är inte roligt att förvänta sig för en resultat man vill ha, och så får man inte det.

 Om ni ser 645, så är det den färgen jag tog. På andra raden på fjärde plats, under 600 om jag ser rätt.

eh... hur mycket får denna? 0/5 för dålig resultat. Nu får vi se hur länge det här håller, jag hoppas det ljusnar redan snart! För det är toning - som tur är...


Toning = Inte så mycket röda färger...

DATUM: 2010-07-27 TID: 12:12:10


Som ni ser, så var det faktiskt svårt och hitta en färg på toning!

Men bestämde mig tillslut, det blev Kastanj och resultatet skulle bli rödorange aktigt färg. Ville inte ha attackröd färg.

Men nu... när vi har tonat så ser det ut att vara... brunt och liiiiite rött? I och för sig så är ju håret lite blött än, men ändå?! Loreal' är märket för er som undrar. Det var ju tur att jag inte färgade håret, men det blir nog så nästa gång. Wella Viva har många röda färger, min syster har haft rich rose och resultatet blev bra.

Jag ville ha en varm röd färg, kalla färger passar tydligen inte till mig enligt mamma (typ, mahogny, lila aktig färg).

Men men, det är bara toning och lär försvinna inom några veckor! ;)


RSS 2.0