Jahop, skola igen.

DATUM: 2011-02-28 TID: 20:06:26
Hade studiedag idag. Skönt, men det är ofta måndagar efter lov vi får studiedag... Någon gång har det varit en halv studiedag så man har fått sluta tidigare.

Har lagt fram kläder som ska användas den här veckan och de ska packas ner. Ska måla naglarna först! ;)

Ska pyssla lite med bloggdesignen också, arkivet måste in i den nya designen! Sen får vi se vad jag ska ha för en bild på headern... antingen så blir det en bild på mig eller något annat, typ en natur bild eller något. Vi får se helt enkelt!

Ha en bra skolvecka och ha en bra lov för er som har sportlov nu! :)

HoHo

DATUM: 2011-02-26 TID: 17:58:45
Har inte gjort så mycket nu efter att mina kompisar åkte hem, det är därför jag inte skriver här så mycket. Idag har jag varit i Örebro med mamma, systern och mormor! Köpte en kajal (MUS) och en armband. Köpte också en kjol, som ska lämnas tillbaka. Så smaaaart jag är! NOT

Och jag har inte fixat header bilden eftersom jag fortfarande inte har färgat håret, för jag har en utväxt som ser gråaktig ut... och mamma har varit sjuk. Men på måndag ska vi köpa hårfärg och då ska jag färga håret.

Har inte så mycket mer att säga... Ikväll ska jag färglägga en teckning och... spela sims 2. Usch, har börjat spela det igen... INTE BRA! Skitsamma, det är väl ändå tur att det inte är spelet WOW!

Jag ska nog börja färglägga teckningen lite nu! Ha det braaa!

Frieeends...

DATUM: 2011-02-21 TID: 18:32:23
Ja, jag har haft kompisar här i helgen och idag. Men idag åkte alla mina kompisar hem! Så... vad ska jag göra nu resten utav veckan? Bra fråga. Ska måla klart en teckning... som måste bli klart snart. Sen tror jag att vi ska till Örebro, jag vet inte säkert. Jag måste färga mitt hårutväxt, ser ut som en gammal tant just nu i håret, haha!

Har inget mer att säga, vi hörs och ha en bra sportlov!

RSS 2.0