Let's try again

DATUM: 2013-03-24 TID: 13:35:00


Under veckan så provar vi igen...! Sist jag tonade håret blev det inte alls bra. Jag blekte slingor innan och några dagar senare tonade jag håret.

Hela burken räckte faktiskt till mitt långa hår! Det blev vi glada över och första dagen jag var rödhårig såg bra ut. Men bara en dag efteråt så blev det blekta partierna rosa... och de mörka partierna hade en bra färgnyans.

På shocks hemsida så rekommenderar de att man ska bleka håret först för att få en bra resultat. Men det skulle bli mörkrött och de partierna som var blekt blev rosa...

Beställer ni vampire red från shock, blek inte! resultatet blir snyggare om man har mörkt hårfärg innan !

Recension: Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation.

DATUM: 2013-03-23 TID: 16:51:23
 
Köpte den här för ett tagsen, och nu är den faktiskt snart slut!
 
Och jag kommer köpa den här foundationen igen! Älskar den!
 
Naturlig resultat, bra färg till dem som är ljusa i hyn. Jag själv har alltid haft problem med färger och jag köpte en foundation från Max Factor, Second Skin hette den. Men den var för mörk men den var bra... Nu finns den inte kvar längre men det gör inget! 
Passar också väldigt bra för de som har fet hy. Jag har inte haft puder till för jag har inte haft lust och köpa det, men idag gjrode jag det. Och den matta resultatet håller mycket längre nu! 
 
Jag är som sagt, väldigt nöjd med foundationen och kommer att köpa igen! :)

I don't like this.

DATUM: 2013-03-21 TID: 18:08:36
Lider av trötthet. Bokstavligt.
 
Inte roligt alls när man har en hel del läxor... Ingen engelska imorgon på morgonen, det hade varit okej - om vi inte fick läxa för det... De ställde in engelskan bara för att BF klassen hade en lektion. Fattar inte, men okej. Ska ändå dit till 8 och göra läxor. Har en hel del, det ska man inte göra under lovet!
 
Aja, ska köpa presenter till min syster imorgon i stan och käka med en kompis! Sen ska jag ta bussen hem till värdfamiljen och ta resväskan. SEN sticker jag till Karlskoga! Skönt!
 
Cheers. 

RSS 2.0