Nu ska jag...

DATUM: 2010-04-26 TID: 19:10:02


.. fixa snabbt en grej i min bloggdesign (i testblogget)...

Sen efter det så ska vi gå till mormor och morfar. Och efter det blir det pakning till Örebro! Ska ta med kameran denna veckan, hoppas det finns blommor någonstans där jag bor. Har blivit förtjust i att fota blommor nu! :)

Har inte så mycket mer och säga... tyvärr. Kommer skriva när jag kommer hem på fredag eller under skolveckan. Vi får helt enkelt se när nästa inlägg kommer! Vem vet, det kanske redan kommer om en timme? ;)


Dagarna har tillbringats med endast skratt.

DATUM: 2010-04-23 TID: 16:08:18Vissa personer har ju så härliga skratt - som denna filmen visar.

Lyssna bara på början... HAHAHA! Sjukt humör han har! xD

Här får ni lite hum på vad jag har gjort... ;) HAHAHA!!!
Närrå, men allvar. Jag älskar att titta på sånt här, jag älskar skratt! Man blir verkligen smittat av det! Skrattsjukan som man säger...!

No no no yellow.

DATUM: 2010-04-18 TID: 17:44:18


Idag var det kalas hos morfar, det var trevligt! Kusinerna var där också och en av de var almänt galen... haha!

Efter det gick jag ut och fotograferade tussilago! De blev bra men ska inte ha de som header bild... sen tog jag lite på mig själv också...

De senaste dagarna har jag försökt som fasiken att ta någon bra bild på mig. Men inte ett enda jävla bild har det blivit bra!!! Funderr på om någon utav mina kompisar vill fota mig så det blir bra... för det är inte så enkelt att fota sig själv med en systemis som sagt... Vi har ju inte skaffat någon stativ än! Har ju bara den där billiga skitet som inte är så stadig, smala pinnar är det också. Vill ha en kraftfull en... så man kan fota nattbilder med! Lååååååånga slutar tid... love!

Nej men vi får se hur det där blir... Har bestämt att ta med kameran till Örebro den här veckan, stadsparken har ju blommor nu, så jag vill gärna fota de. Men sen så har de väldigt roliga träd som slingrar sig och en del träd kan man klättra upp i... Vore det inte häftig om någon satt eller klättra upp och ta kort på? ;)

 

Bloggdesignen har jag inte jobbat med så mycket, men jag ska pyssla lite nu senare tror jag... Jag vet nu hur jag ska göra... :D

 

Vi hörs...!


RSS 2.0