Första gången!

DATUM: 2009-09-30 TID: 17:57:47

Ja nu är jag på elevhemmet kära ni!
Nu är datorn igång här (den har varit trasig sen skolan startade...) så vi har egna konton nu och så som inte tillhör SPSM!
Har kanske nämt det tidigare att personalen på birgittaskolan (eller hela spsm) kan komma in på våra konton för att se vad vi gör eller nåt sånt har jag hört... jag tror det bara, låter lite konstig men jag vet att de kan komma in på våra konton, sen kan de se bilderna och dokumänten som vi har sparade, det har jag sett själv... :) Men just om de kan se vad vi surfar på det vet jag inte. 
Jag har inte skrivit nåt som chockar lärarna (tycker inte jag iaf?) men jag vet några personer som blev upptäckt och så fick de diskutera vad man får och inte får skriva om... -.-

Lisa sitter bredvid mig, en kille på vår elevhem praoar nu i 2 veckor, en tjej är genom sjuk (har halsfluss eller vad det nu heter...), Brolle är på teater (teater apa ja!) och så sitter jag här. Men! Vi har besök av 2 tjejer här... Malin och en kompis till henne som även har bott här förlänge sen! Nice nice!

Men nu måste jag göra klar inför redovisningen inför fredag med min engelska... fick nu veta att de andra inte behövde göra i 10 minuter, en del gjorde bara 2 - 3 minuter... märkligt. Men jag räknar med att texten som är skrivet tar ungefär 4 minuter...!
Sen ska jag läsa inför provet på fredag... SO prov... vi hade prov idag på NO och det gick bra tyckte jag. Nu är jag verkligen i högstadiet... halleluja moment?

BYE.

English english english...!

DATUM: 2009-09-29 TID: 11:21:40


Okej, jag ska ju redovisa i engelska. Right?

Jag ska göra det på fredag istället (om jag blir frisk...)... jag skicka en meddelande igår till min kontakt lärare och när jag fick veta det fick jag masor med bi i magen! Nervös alltså om ni inte fattar...!

Varje elev skulle prata i 10 MINUTER. Men när jag spela in och pratade det jag skulle prata tog det bara 3 minuter... gaah! 3 av en 4 del fullt med papper är skrivet kan man säga och det tog 3 minuter, okej. Då måste jag skriva mer.

Om jag nu kommer till skolan INNAN fredag då ska jag testa och vara lärare, alltså stå framför klasskompisarna och känna på hur det känns. Sen ska jag dra till något engelsk menning. Då hoppas jag för givet att det ska kännas bra...!

Nehe, nu får jag väl hitta på något att skriva...


Try Cloths!

DATUM: 2009-09-29 TID: 10:02:20


Hej hej!

Nu nyss provade jag kläderna som har kommit. Önska jag kunde ta kort på de, men ni vet anledningen och minneskortet har inte kommit än... (!?)

Men jag kan ju förklara hur de ser ut?
En svart tröja som sitter lös... nästan som en oversize tröja, men det sitter åt vid höfterna.

Svarta glansiga leggins, måste jag säga att jag ÄLSKAR legginsen? ;D Riktig i mitt smak!

En svart/vit t - shirt som är lite längre.

Ett par svarta leggins som var för stora till mig, mamma skulle prova de först. Annars skulle jag kunna köpa ett par själv när jag är i Örebro någon gång.

 

Jag tror att jag kommer imorgon, har dock inte pratat så mycket så jag vet inte riktig hur det är med mig, men lite "klumpig" är jag i halsen. Fick ju lite ont efter jag prata igår...

Nu ska jag surfa runt... byee!


RSS 2.0