TJOFF!

DATUM: 2009-01-31 TID: 18:12:53Idag har jag lekt! Kan man väl säga!
Har lekt med slutartid med kameran idag, det var jätte roligt! Ni ser ju ovanför! Med en lång slutartid så kan man ha en lampa och vifta så kan man få såna bilder! Var tvungen att redigera lite eftersom omgivningen störde mig mycket, så jag la lite svart och hade oskärpa då.. svårt och förklara.
Så har jag lekt med mig själv också med bilderna :P Så det blir speciella effekter...

Alla bilder är redigerade. Får se om jag vill redigera de andra bilderna sen.

Tror inte att det kommer en header ikväll... men men, så är det ibland :)

God... dag?

DATUM: 2009-01-31 TID: 12:36:46

God dag på er!
Ja, nu håller jag på och gör om designen... det ser mycket bättre ut nu tycker jag! Men headern och några saker till ska fixas till... så det får se ut så här nu!
Och ja, jag älskar ju mörka färger... spec grått och svart! Men även rött gillar jag, har inte bestämt vilken färg jag ska ha på bakgrunden, får väl se :D Hoppas det blir bra, jag har lite ideér till min header.

Snart ska vi äta. Det luktar gott... men jag vet inte vad det är för nåt! Får väl se sen vad det blir för mat!
Vi ska bara vara hemma idag. Skönt faktiskt! Så det blir choklad käk ikväll! Ja, jag har börjat ätit choklad igen... jag kände mig dum som skulle sluta äta choklad... precis som Mikaela tyckte ;D Hon tyckte att jag var galen och det kan jag hålla med om - vem vill sluta och äta choklad helt plötsligt?

Vi hörs...

Hoppas... hoppas inte...

DATUM: 2009-01-26 TID: 22:07:51

Usch, läxor och dator och allt annat ska hinna med.
Jag gillar det inte. Jag hinner typ inte med det jag vill göra! Som rita, det vill jag göra. Men har inga ideér... och fota! Det vill jag också. Men som sagt, nu blir det lite svårt eftersom man skulle fota MINST en bild varje dag, sen skulle man ta den bästa bilden från fre, den bästa ifrån lör och så vidare... och det skulle vara olika teman, men den här veckan var det fritt. Så det är lite svårt tycker jag.. det är enklare när man har en spec tema så man vet vad man ska fota och vad man inte ska fota, så man inte visar upp det i bloggen i fall de som är med i kursen ser mina bilder... och man skulle inte göra det.
Men vi får se på torsdag när det är kurs om det blir tema så det blir lättare, eller tänk om det blir svårare?
Hur ska jag klara av då?
Då får man väl prata med de och säga det man tycker, men jag tror inte att det ska blir svårare! Foto är ju kul!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig!

RSS 2.0