Min hjärna är inte på humör för att komma på en rubrik.

DATUM: 2010-05-28 TID: 15:20:49


Oh. My. Freaking. God.

Först, så dör han rocklegenden (visste inte riktigt vem det var, men RIP till han iaf!), Anna Bergendahl kom inte ens in i final precis som jag visste att det kunde bli. Och så har det hänt något som jag trodde aldrig kunde hända.

 

Mina händer är skakiga... men det här är ingen skämt.

 

                                          Bassisten i Slipknot... Paul Gray... är död.

           

Han är död, han är död, han ÄR död! För er som inte visste, Slipknot är ett stort band och då menar jag verkligen det. Det är flera styckna medlemmar, de är 9 personer med olika instrumenter! Och nu, så är Basisten död! F-A-N-! Musiken är så bra och man hör de olika instrumenterna!

 


Ni ska verkligen inte se på presskonferensen om ni är känsliga där bandet plus Pauls fru är med på presskonferensen, jag blev lite ledsen... faktiskt. När jag läste en inlägg om Paul Gray så blev jag chockad, sen när jag tittade på presskonferensen... :'(
Nu fruktar jag om Slipknot, världens bästa band, kommer lägga ner nu... Ni vet ju kanske hur det blev när Sångaren i Crashdiet dog? De slutade ju, men efter några år var de igång igen.

Gud... Ikväll blir det Slipknot som hyllning.

Rest in lovely piece, Paul Gray.

 

 


Saft och skor.

DATUM: 2010-05-23 TID: 12:49:05
Jag ska inte lova nåt, men det kan komma fler bilder senare...

Vad vore vi utan Google?!

DATUM: 2010-05-21 TID: 15:58:14

 

Veckan har varit bra och igår så var det skit varm och det var ju rena sommaren igår! Fram tills på kvällen då det börja åska och regna som fasiken! Givetvis satt jag vid fönstret och kollade på blixtrarna... det är så ballt med blixtrar!

 

Annars har det inte hänt så mycket mer. Fotade en hel del igår! Fotade på en kompis, kompisen ska sluta nu (går i 10) och han ville ge ett kort i ram till sin Teater läraren. Han går på teater, den där teaterapan ;) Fotade lite på personalen, Lisa och andra stuffs!

 

Sen så har jag bekymmrat mig lite om en grej... Vad kan det vara, tro? Den bekymmret kommer efter det här meningen...

Jag vet inte hur mitt hår ska vara längre! Jag vill att mitt hår ska bli längre och det blir ju inga problem sen på sommaren då det är varmt och soligt...! Men annars... Har provat lite olika grejer nu det senaste tiden. Har lockat med locktång, men det är bara krångligt. Har ju en bra mousse i håret nu från SYOSS.

Ska man prova med halv platt hår och tupera lite...? För jag är så trött på mitt hår just nu, det blir typ lockigt/vågigt där fram och så är det platt där bak? Det ser så ILLA ut...

Nu vet jag vad jag ska söka på google.....


RSS 2.0