Jag trodde du försvann, men du kom tillbaka.

DATUM: 2011-03-27 TID: 19:57:02

Nu vill jag inte gå ut med hundarna i 2 veckor. För nu snöar det igen. Skit.

Prao + Läxor = ICKE sant

DATUM: 2011-03-25 TID: 21:52:50

Asså, det här var så himla roligt... Det var en lärare som sa att det inte är meningen att få läxor över två veckors prao. Och så bara... POFF! Så har man plötsligt massor läxor ifrån olika ämnen. Jag är så a-r-g. Jag brukar NÄSTAN aldrig få några läxor och det tycker jag är lite konstigt, och så får man det när man ska ha prao? Och en uppgift är så stor så man måste hålla på med i påsklovet!

Som sagt, jag är arg för det.

Men sen äre det ju så att min kära syster blev 18 år idag, så vi har ätit för och varm rätt, nu väntar vi på efterätten! Och imorgon blir det kalas! Mys, men på söndag blir det... läxsöndag. Buuuuu

Och så på måndag blir det prao, och den här gången ska jag praoa på en hunddagis. Usch vilken liv det blev när man besökte hos dem idag... Haha! Det känns bra, nu vet man vart man ska och hur personalen är. Det känns ännu bättre att det är en till elev som ska praoa där ifrån min skola! Det som känns lite sämre är att det är massa andra elever ifrån andra skolor som ska praoa där också... Öh, trevligt. Aja, man vänjer sig. Hoppas jag.

Men den här praot kommer nog bli roligare än det förra, ut med hundarna och städa burarna! Men 2 veckor känns fortfarande för mycket.

Det kommer gå bra... Det gick ju så bra sist jag praoa!

Döda dagar.

DATUM: 2011-03-18 TID: 16:06:14

Heeej och hallå!

Min halvfarfar har dött... Han dog i onsdags. Men jag är inte så himla ledsen, han var väldigt sjuk. Så det var egentligen inte så konstigt, men det är ju sorligt! Så farmor kommer till oss imorgon och äter god mat med oss!

Hur har veckan annars varit?
Häääärligt... tills jag skulle fota, typ. Jag tog min kamera och la det på  bänken i hallen och åt i köket. Sen när jag hade ätit klart, så gick jag ut... och så såg jag en träd, men knoppar! Vårbild, perfekt! Tänkte jag. Och så sätter jag på "on" på kameran. Och så visade sig att kameran var helt död, alltså batteriet var slut. Men j**** W"&&%"%%"?=?#=#¤=)"!!!???!!! Tänkte jag, och så gick jag tillbaka till elevhemmet. Och så idag. Snö. Bajs snö efter perfekta vårdagar.
I och för sig, så visste jag att det skulle snöa. Men ääääändå! :(

Aja, hoppas vädret blir bättre nästa vecka. Och då ska jag ladda min batteri till kameran. Suck.

Men en sak gjorde mig glad denna veckan. PENDULUM KOMMER TILL PIP!!!! Nu väntar jag på fler artister. In Flames vore inte så tooookigt... och Robyn vore grymt! Och ja, jag erkänner, hon är väldigt bra.

Nu ska jag baka TOSCATOPPAD ÄPPELPAJ! MUMS


RSS 2.0