GOTT NYTT ÅR!

DATUM: 2009-12-31 TID: 12:19:46


Internet kampen forsätter!
Men nu HOPPAS vi att det ska funka.

 

Men i alla fall. Har färgat håret idag och det blev... ROASTED CINNAMON! Ljusbrun typ ;) men det blev faktiskt misslyckad enligt mig... ville ha håret ljusare men det blev KNAPPT ljusare. Bara pytte lite! Men vi ska slinga så man får en ljusare känsla i alla fall :) Vi har blond sling paket här hemma. Man kanske ska ta den och färga?  Let us see!

 

Har bilder, men har inte laddat in de än, har inte haft lust med det. Och jag vill gärna ha musik när man redigerar och så. Men Spotify tillhör internet kopplingen så det funkade inte det heller :(

 

Men ja... ikväll ska vi vara hos farbror och hans familj. Med massa främlingar enligt mig.. Hu, hur ska detta gå? Nej då men det går säkert bra. Vi ungdomar får sitta för oss själva. Sedan vuxna för sig själva :)

 

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :D


Det finns ingen annan bättre känsla än det här.

DATUM: 2009-12-29 TID: 22:42:43


Jag har varit KREATIV idag.

Fotat i vakcra vädret, med snön på marken. Redigerat en bild. Målat akvarell. Målat en tavla. Lyssna på musik som jag har gjort på de 3 sista.

 

Jag älskar det <3


Here i go!!!

DATUM: 2009-12-29 TID: 15:49:22


Nu har vi en tillfällig konvert här hemma.

Men de vet forfarande inte vad det är, men som sagt så har vi en tillfällig en tror jag. Så lite bloggning ska det bli hoppas jag! ;)

 

Iaf. Inatt. Hände det något konstigt.

Jag sov. Hade svårt och sova. Var vaken några gånger och tittade uppåt. Sen plötsligt bara. FOTOBLIXT I RUMMET! Jag ryckte mig upp och förväntade mig med en Buller ifrån blixten därute (trodde det blixtra där ute). Hörde aldrig något. Gick mamma. Mamma blev skrämd för jag väckte henne. Sen förklarade jag vad som hade hänt och sett. Mamma var med i rummet och hade ingen aning om vad det var. Inte jag heller. Sen var min dörr öppen och hallen fick vara tänd.

 

Vad var det där egentligen... Helt plötsligt så hatar jag ÄNNU mera blixt och starka ljus som blinkar.


RSS 2.0