Happy Halloween!

DATUM: 2014-10-31 TID: 20:00:20
 

Folk som förändras. Bra eller dåligt?

DATUM: 2014-10-19 TID: 23:14:00
På senaste tiden har jag reflekterat lite om det här med personliga förändringar och så. För det mesta kan man ju tycka att det är positivt, men kan det vara negativt också?
 
Svar: Ja, det tycker jag faktiskt. 
 
Och oftast är det förändringar som man inte är medveten om tror jag. Sen finns det folk som förändras beroende på vilken situation dem är i. Men folk som själva gör ett val eller kan tänka sig för innan dem gör någonting, de tänker nog inte på vad deras omgivning egentligen tycker. Men tänk om det är bra för personen utan att vi tänker på det? Personen är kanske egentligen lyckligare, fast vi upplever att det inte är samma person som man har känt tidigare.

Frågan är vad man ska göra då? Ska man låta bli att säga någonting? Eller ska man vara rak på sak och säga så som man känner? För det är inte bara den personen som har känslor, människorna runt om har också känslor. 
 
Jag själv vill veta om jag gör fel, eller som inte känns okej för min familj eller mina kompisar. Jag vill inte vara egoistiskt och tro att allt är bra i min omgivning för att jag mår bra. 

Vad tycker ni? 
 
 

Super helg!

DATUM: 2014-10-19 TID: 22:44:29
I fredags hade jag en kanon dag! Jag hade min första fest med mina vänner. En maskeradfest rättare sagt, jag som alltid velat klä ut mig... Det blev en sann dröm i fredags! 
Och jag blev så glad över att det var så många som ville komma. Och jag som inte ville ha presenter fick presenter ändå. Och jag upptäckte många nya och bra sidor av en del vänner, som uppskattades! 

Igår var jag på Satin med en kompis. Det var The Bubbleroom Event, man fick beställa antingen klänning, top eller byxdress gratis! Och man fick två gratisdrinkar och goodiebag. Fast det var en del grejer som var lite dåligt, t.ex. informationen om tävlingarna som fanns under kvällen, man fick vänta tills klockan var tolv för att få goodiebag osv. Men det var kul ändå!
 
Idag har jag städat, dock damsög jag aldrig, vet inte vart dammsugaren är. Ska kolla med familjen jag bor hos imorgon! 

Imorgon är det skola och sen på fredag ska jag hem till Karlskoga och då är det höstlov. Det behöver jag verkligen! 

RSS 2.0